Sibiu: Oraşul şi judeţul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunile de promovare a baschetului se reiau de săptămâna viitoare.
Acţiunile de promovare a baschetului se reiau de săptămâna viitoare.

Iată câteva din principalele ştiri pe scurt din municipiul Sibiu şi judeţul din sudul Ardealului.

Baschetul promovat în şcoli
Asociaţia „Al 6-lea jucător” reia luni acţiunea de promovare a baschetului în şcoli. La evenimentul ce are loc la şcoala numărul 23 din cartierul Ţiglari, participă şi jucătorii Calvin Roland şi Mike Haiduc de la CSU Sibiu. Şcoala va primi câteva mingi ca donaţie.

Gong în turneu în Capitală
Teatrul pentru Copii si Tineret GONG participă în aceste zile la cea de-a V-a editie a Festivalului Internaţional de Animaţie, organizat de Teatrul Ţăndărică din Bucureşti. Actorii sibieni participă la turneu care se încheie duminică, cu spectacolul „Cum a devenit Arthur rege”.

Expoziţie pentru nevăzători
Cu ocazia Zilei Naţioanle a Persoanelor cu Dizabilităţi, reprezanţanţii Muzeului Brukenthal au organizat astăzi expoziţia „Din tainele animalelor“. Cu această ocazie,nevăzătorii au putut descifra, prin simţul tactil, grupe faunistice precum crustacee, peşti, păsări şi mamifere.

Agente de pază prins la furat
Poliţişti au prins azi noapte în flagrant un agent de pază de la Compa, care fura din societate.. În jurul orelor 0200, Vasile Crişan în vârstă de 45 de ani căra în maşina lui diferite piese auto din incinta societăţii pe care trebuia să o păzească.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite