Sibiu: Oraşul pe scurt, minut cu minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din judeţul Vâlcea a fost prins făcând contrabandă cu ţigări.

FLAGRANT: Contrabandă cu ţigări
Un tânăr de 32 de ani din judeţul Vâlcea, Florin Herţoiu, a fost prins în cursul zilei de ieri, la Tălmaciu, cu 3.000 de pachete de ţigări netimbrate, în valoare de aproximativ 3.000 de euro. El a fost oprit în trafic de poliţişti care aveau o informaţie că transportă ţigări. Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigarea Fraudelor Sibiu şi de Vama Sibiu, care l-au amendat cu 20.000 lei şi i-au confiscat ţigările. Ancheta continuă.

SĂNĂTATE: Spital de o zi la Oncologie
Pacienţii Secţiei Clinice de Oncologie au de azi un spaţiu amenajat special pentru spitalizările de zi, necesare pentru tratamentele pe care le urmează. Astfel, în fiecare zi, peste 30 de pacienţi vor beneficia de tratament şi monitorizare în spaţiul format dintr-un salon cu 6 paturi, o sală de aşteptare, un grup sanitar, cabinetul psihologului secţiei şi fişier. Reabilitarea spaţiului pentru spitalizarea de zi a fost făcută în regie proprie, cu angajaţii spitalului şi dotat din donaţii.

ASTĂZI: Cupa Municipală la baschet
Micuţi baschetbalişti de la opt şcoli generale din municipiul Sibiu au început azi dimineaţă să se lupte pentru supremaţie în urbea de pe Cibin la faza locală organizată în sala de sport de la Şcoala Generală Numărul 25 din Valea Aurie. În competiţia rezervată fetelor şi care a avut loc ieri în aceeiaşi locaţie, echipa de la Şcoala Generală Numărul 17 a ocupat primul loc şi s-a calificat la faza judeţeană a competiţiei organizată de Inspectoratul Şcolar Sibiu.

DECIZIE: Cupa speranţelor la schi, amânată
Cupa Speranţelor la schi alpin, care trebuia să aibă loc în această duminică pe pârtia Onceşti din Păltiniş, a fost amânat de organizatori, din cauza zăpezii precare. Potrivit acestora, în măsura în care condiţiile se vor îmbunătăţi, competiţia va fi reluată săptămâna viitoare. Ajuns anul acesta la cea de-a patra ediţie, concursul este organizat de Asociaţia Judeţeană de Schi din Sibiu şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite