Sibiu: O tonă de deşeuri strânse la Mediaş. Un sibian din Moşna a ajuns pe Aconcagua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată câteva ştiri pe scurt din municipiul Sibiu precum şi din judeţ.

O tonă de deşeuri strânse la Mediaş
Campania de strângere a deşeurilor electronice, demarată de primăria Mediaş în colaborare cu Asociaţia Română pentru Reciclare s-a dovedit a avea „priză” la medieşeni. Toţi cei care au adus electronicele şi electrocasnicele pe care nu le mai folosesc la punctul de colectare din faţa primăriei, au fost recompensati cu tricouri şi mingi. În urma actiunii s-au strans  peste 930 de kilograme de deşeuri electrice şi electronice. Următoarea acţiune de acest gen va avea loc în Mediaş în data de 6 martie.

Un sibian din Moşna a ajuns le Aconcagua
Sibianul Willy Schuster, din localitatea Moşna a reuşit să ajungă pe vârful Aconcagua din Argentina. Ascensiunea acestuia a avut loc în cadrul unei expediţii la care au participat mai mulţi alpinişti din Brăila. Willy Schuster a mai urcat în anii tecuţi pe Mont Blanc, Elbrus şi Kilimanjaro. "A fost greu de urcat pentru că temperatura era de -30 grade şi vântul a bătut cu putere” a spus Schuster la coborârea în tabăra de la baza muntelui.

Expoziţie foto la Atrium
Fotoclubul Orizont organizează a organizat aseară de la ora 19.00 la cafeneaua Atrium vernisajul expoziţiei  “Portrete”. Expoziţia  cuprinde un număr de 34  de fotografii  realizate de membrii fotoclubului. Cele peste 30 de fotografii abordează tema portretului, unul dintre cele mai practicate genuri în fotografie. Intrarea este liberă pe tot parcursul expoziţiei. Este primul eveniment de acest gen organizat  de către fotoclub Orizont în anul 2010.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite