Sibiu: O femeie de 68 de ani se luptă să supravieţuiască cu arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stirile zilei din Adevărul de Seară Sibiu, pe scurt.

Salvată din flăcări cu arsuri grave
O medieşeancă în vârstă de 68 de ani se zbate să supravieţuiască la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean după ce a fost victima unui incendiu în propria locuinţă. Potrivit pompierilor, care au salvat-o pe femeie cu capul şi pieptul în flăcări, cauza incendiului este supraîncălzirea unei plite de gătit, lăsată nesupravegheată. Pagubele sunt de numai 200 de lei, dar starea femeii este foarte gravă, având arsuri pe x la sută din suprafaşa corpului.


Val de pacienţi cu gastroenterită virală la Copşa
Patru copii din Copşa Mică sunt internaţi în Spitalul Municipal Mediaş din cauza unei gastroenterite virale, provocată de un virus necunoscut. La medicii de familie din Copşa Mică au ajuns luni în total 18 persoane, dintre care 13 copii cu vârste între 1 şi 14 ani, care acuzau diaree acută. „Am recoltat probe şi de vină nu este nici consumul de apă, nici de alimente, ci, cel mai probabil un virus.” a declarat medicul Adela Morar de la DSP Sibiu.

DSV-ul a dat amenzi la hypermarketurile din oras
Inspectorii DSV au controlat la finele saptamanii trecute 5 hipermarketuri, 10 supermarketuri şi două pieţe agroalimentare. Aceştia au constatat că unii responsabili, sau operatori comerciali se abat de la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, care pot periclita sănătatea consumatorilor. Au fost aplicate 7 amenzi în valoare de 8.400 lei la un comerciant particular, un hipermarket şi 5 supermarketuri) şi 2 avertismente.

Restrictii pentru trenuri pe Valea Oltului
Trenurile care pleacă de la Sibiu pe Valea Oltului spre Oltenia şi cele care vin au acum noi restricţii de viteză, din cauza unei stânci care a avariat liniile în zona Mănăstirii Turnu, din judeţul Vâlcea. Ieri, o stâncă de  circa patru tone a căzut pe linii chiar în faţa personalului 2061, Râmnicu Vâlcea-Sibiu. Din fericire mecanicul a reuşit să frâneze trenul cu câţiva metri înainte de a lovi bolovanul.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite