Sibiu: Nunta de criză, cu meniuri la 89 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceasta este oferta specială a Festivalului de Nunţi Simba HoReCa. Organizat sub sloganul „Nu juca după cum îşi cântă alţii!“, festivalul se bucură şi de prezenţa unui vrăjitor, care le va descifra viitorul în cărţile de tarot viitorilor miri. Evenimentul se desfăşoară în Parcul Sub Arini, până duminică


Terenul de fotbal din parcul Sub Arini este, începând de astăzi, gazda celei de-a doua ediţii a Festivalului de nunţi Simba HoReCa. Organizat într-un pavilion pentru nunţi cu o capacitate de 1000 de locuri, evenimentul se doreşte a fi mai mult decât un simplu târg de nunţi, un eveniment complex, care îi aduce sub acelaşi acoperiş pe cei mai buni producători de servicii necesare organizării nunţii.

„Nu juca după cum îşi cântă alţii!“
Sloganul evenimentului este „Nu juca după cum îţi cântă alţii!“, acesta fiind şi mesajul pe care organizatorii evenimentului îl transmit tinerilor aflaţi în pragul căsătoriei. „Avem peste 12 ani de experienţă în organizări de nunţi. Noi le propunem mirilor libertate deplină în alegerea şi configurarea serviciilor pentru organizarea nunţii. Ofertele pe care Festivalul de Nunţi Simba HoReCa le aduce mirilor în acest an sunt nu doar diverse, dar şi foarte permisive, fiind gândite astfel încât, indiferent de bugetul alocat nunţii, oricine să poată configura un eveniment după propriile exigenţe“, spune Vasile Morar, directorul festivalului.

Meniu de nuntă cu 89 de lei
Oferta specială pe care evenimentul din Parcul Sub Arini o propune viitorilor miri este „Nunta la 89 de lei”, oferta care poate fi contractată exclusiv în perioada celor trei zile de festival, care propune un preţ special de numai 89 de lei per invitat pentru meniul de nuntă. Inedită în acest an este însă prezenţa, în cadrul festivalului, a unui ghicitor, maestru în tarot, atrologie şi numerologie, care va încerca să descifreze pentru viitorii miri, misterele care se pot ascunde dincolo de pragul căsniciei, spun organizatorii. 

Servicii complexe
Festivalul de nunţi reuneşte cei mai buni producători de servicii necesare organizării unei nunţi, de la rochii de mireasă, costume de mire şi încălţăminte, până la servicii de înfrumuseţare, instalaţii de sunet, lumini, servicii foto-video sau chiar torture, prăjituri şi patiserie pentru nuntă. Târgul poate fi vizitat până duminică, între orele 10.00 şi 20.00. Intrarea la eveniment este liberă.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite