Sibiu: Nepoatele regelui Cioabă, vedete de film

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţă la nici un an. E vorba de Rebeca, nepoata de doar 10 luni a autoproclamatului rege al Romilor, Florin Cioabă. Verişoara ei, Elisia, de 23 de ani, deja cu ştate vechi în cinematografie, joacă şi ea alături de micuţă într-un film ce va fi difuzat în Germania.

La „Palat” e petrecere mare. Regele Cioabă e fericit nevoie mare după ce şi-a văzut descendentele pe platourile de filmare. Şi asta după ce casa de producţie Lyon Studios a decis să facă un film în care protagonistele să fie chiar Rebeca şi Elisia Cioabă, nepoatele familiei regale. Cele două joacă rolurile unor ţigănci fermecătoare, care atrag atenţia unor turişti germani veniţi să viziteze România.

Aceştia vizitează Castelul Bran din Braşov, apoi, speriaţi de un vampir, ăpleacă spre localitatea Miercurea Sibiului unde se întâlnesc cu un cioban. „Filmul în care joacă Rebeca şi Elisia este o comedie senzaţională. Deocamdată nu ştim exact cum se numeşte. Momentul cel mai hazliu este atuci când turiştii îi spun ciobanului că vor o femeie. Cum nu cunosc lumea, în loc de femeie pronunţă fomoaie, iar ciobanul îi duce la stână să îşi aleagă o oaie”, povesteşte Luminiţa Cioabă, sora regelui romilor, cea care s-a ocupat de impresariatul celor două nepoate.

Rebeca joacă rolul unei este ţingăncuşe extraordinar de frumoase, care le apare în drum celor doi turişti iar aceştia, fermecaţi de gingăşia micuţei înţeleg astfel că urmează să îşi întâlnească adevărata dragoste, aici, la Sibiu. Aşa şi este pentru că, la scurt timp, o întâlnesc pe Elisia, nepoata de 23 de ani. Frumoasă, zveltă, cu ochii fermecători şi cu portul popular impozant, femeia îi vrăjeşte din prima privire pe cei doi.


Filmul a fost realizat în luna februarie, atunci când Rebeca avea doar 8 luni, iar filmările au avut loc la Bran, Miercurea Sibiului şi Sibiu. Mama Rebecăi, tot Rebeca, e tare mândră de ordasla ei. „Mă fălesc cu fata mea, doar a jucat deja într-un film şi nu are nici un an”, povesteşte Rebeca Cioabă, mama micuţei de 10 luni. Verişoara de 23 de ani, e şi ea extrem de mândră. „E al treilea film în care joc şi îmi place extrem de mult. Nu ştiu ce voi face de aici încolo, dar nu exclud o carieră în cinematografie”, povesteşte Elisia.


Fimul realizat la Sibiu şi Bran are o durată de 52 de minute şi va fi difuzat în vara acestui an, în Germania.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite