Sibiu: Naista Petruţa Dorca nominalizată la premiile muzicale ale Germaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibianca Petruţa Dorca a fost nominalizată la premiile muzicale ECHO ale Germaniei, cu albumul scos de Sony Music în urma participării la concursul "Das Super Talent" de la RTL.

Printre nominalizările la Premiile ECHO din 4 martie de la Berlin se numără staruri ca Beyoncé, Whitney Houston, Lady Gaga, Marit Larsen, P!nk, Robbie Williams sau Bruce Springsteen. Naista sibiancă este nominalizată la a 13-a categorie, „Bester Newcomer National" - cele mai bune noi apariţii, cu albumul lansat luna trecută.
Acesta care este în topul zece al vânzărilor în Germania, conţine 15 piese interpretate cu măiestrie la nai de Petruţa. Faima câştigată la emisiunea „Das Super Talent" i-a adus sibiencei şi o mulţime de invitaţii la emisiuni de televiziune şi radio, precum şi interviuri în ziare şi reviste. „Este foarte important pentru mine că am fost nominalizată, chiar dacă nu câştig un premiu. Sper să fie bine în continuare şi să pot să-i ajut cât mai mult pe cei de acasă. Greul de abia acum începe, pentru că încerc să rămân în mintea oamenilor nu doar datorită concursului" a declarat Petruţa pentru Adevărul de Seară. Chiar dacă a ieşit pe locul trei la concursul RTL „Das Super Talent", acesta s-a dovedit o bună rampă de lansare pentru fosta elevă a Liceului de Artă din Sibiu şi, deşi nu se obişnuia, casa de discuri Sony Music i-a propus să scoată primul album cu cântece la nai. O propunere inspirată, ţinînd cont de faptul că acum este nominalizată pentru cel mai important premiu musical al Germaniei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite