Sibiu: Muzeul Brukenthal lansează Vinul Baronului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an de la lansarea ciocolatei Brukenthal, reprezentanţii muzeului lanseză un nou produs personalizat ce se adaugă seriei de promovare a brandului Muzeului Naţional Brukenthal: Vinul Baronului.

Este vorba despre un sortiment de vin alb, demisec, ce va fi produs de o firmă din Alba şi va putea fi achiziţionat doar din magazinele instituţiei de cultură. „ Crama în care va fi produs vinul este contemporană construiri Palatului Brukenthal ( 1.777-1.778)  şi activităţii baronului în Transilvania”, a spus Gheorghe Ban, directorul adjunct al muyeului. Potrivit prezentării făcute de către producători, „ cele mai importante caracteristici ale vinului sunt eleganţa şi fineţea, prezentând un parfum consistent de fructe mature, cu note de miere”.
 Lansarea oficială a noului produs va avea loc lunea viiotare, de la ora 12.00, în Saloanele baroc ale Palatului Brukenthal. Conducerea muzeului nu a stabilit deocamdat[ preţul la care va fi vândut vinul, însă dă asigurări că o sticlă nu va depăşi 20 de lei.

Ciocolata, un succes
Unul dintre motivele pentru care s-a decis lansarea acesteui vin, este, pe lângă dorinţa de a completa veniturile muzeului, succesul de care s-a bucurat ciocolata lansată pe 1 Decembrie 2008. Reprezentanţii muzeului spun că, lunar, s-au vândut aproximativ 1.000 de bucăţi din cele două sortimente promovate.
Din vara acesti an, Brukenthal a devenit marcă înregistrată la OSIM, pentru următorii zece ani.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite