Miodrag Olar, câştigător la Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miodrag Olar este la a doua sa victorie din acest an.
Miodrag Olar este la a doua sa victorie din acest an.

Miodrag Olar, sportivul clubului sibian Kudokai Atlassib, a învins în week-end-ul trecut la Deva, la a VII-a ediţie a galei de arte marţiale şi kickboxing „Fight League“.

Miodrag l-a avut ca oponent pe orădeanul Sorin Vesa, considerat unul dintre cei mai tehnici de la categoria 75 kg. „Nu m-am pregătit pentru acest meci în mod special deși a fost un meci la categoria 80 kg. Consider că în România Mihai Barbu este singurul adversar care să îmi pună probleme și cu acela aștept să am un meci anul acesta”, a declarat Miodrag Olar după meci.

La gală au luat parte 21 cluburi de full contact din România, Kudokai Atlassib participând cu 3 sportivi, Miodrag Olar, Gabi Budeș și Dani Corbean. Primul meci al serii s-a disputat între lugojeanul Daniel Crasnanic și Dani Corbean, şi, după trei runde foarte echilibrate, câștigător a fost declarat sportivul de la Sibiu. Gabi Budeş a luptat în al doilea meci al galei cu bucureşteanul Paul Sandu şi a fost învins după un meci la fel de echilibrat.

„Fiind o gală de importanță regională, am luat această participare ca o incălzire a sportivilor mei pentru galele care vor urma în acest  an. Pentru a încerca pregătirea sportivilor nu am refuzat meciurile grele și am acceptat toți adversarii propuși pentru  sportivii de la Kudokai“, a precizat antrenorul Adrian Mihai.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite