Sibiu: Medieşenii îşi aruncă electronicele în faţa primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medieşenii aşteptaţi cu vechiturile electronice
Medieşenii aşteptaţi cu vechiturile electronice

Medieşenii care au echipamente electrice şi electronice defecte se pot debarasa de ele pe 6 februarie, în Piaţa Corneliu Coposu, în faţa Primăriei Mediaş.

Sub deviza „Tu alegi viitorul copiilor tăi!“ se desfăşoară campania de colectare de la cetăţeni a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Această activitate se desfăşoară în prima sâmbătă din fiecare lună. „Societatea ECO-SAL se bazează pe faptul că mentalitatea oamenilor poate fi schimbată dacă în permanenţă le este reamintită importanţa protejării mediului în care trăiesc. Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul RoRec (Asociaţia Română pentru Reciclare) care ne-a pus la dispoziţie materiale promoţionale şi informative“, se arată într-un comunicat al Primăriei Mediaş.

Campania de colectare a DEEE-urilor se va desfăşura în faţa Primăriei Mediaş în data de 6 februarie între ora 9 şi ora 13, dată la care se desfăşoară şi campania „Marea debarasare“ iniţiată de către Ministerul Mediului. În această locaţie va fi amenajat un spaţiu special în care oamenii să poată să depoziteze deşeurile electrice şi electronice care nu le mai sunt de folos în gospodării. Fiecare cetăţean va primi câte un tricou  în schimbul unuia sau mai multor deşeuri electrice sau electronice. Cei care deţin astfel de obiecte şi nu au posibilitatea să le transporte sunt rugati să contacteze societatea de salubritate ECO-SAL la numarul de telefon 0756.102.510.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite