Sibiu: Mediașul și Bistrița au remizat 1-1, dar gazdele au avut un penalty neacordat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul Marcel Avram a scos din careu un henț clar făcut de Frăsinescu în partea a doua a partidei încheiată totuși cu un echitabil rezultat de egalitate.

Bistrița a venit chitită să își rezolve ecuația salvării de la retrogradare chiar pe terenul uneia din echipele cu care se luptă pentru acest obiectiv. Oaspeții de pe Municipalul medieșean au lovit rapid și pe tabela de marcaj. Frăsinescu a reluat nestingherit în poartă o minge venită din corner, chiar în minutul doi, iar bistrițenii au început partida practic de la 1-0 pentru ei.

Tot Gloria a fost echipa care a contat mai mult în joc și în continuare. Petre și Băjenaru au trecut de două ori pe lângă majorarea scorului, spre disperarea celor aproximativ 3000 de suporteri veniți la meciul de duminică după amiază. Mediașul nu a avut nicio ocazie clară de gol în primele 40 de minute. Cuplul de atacanți Silvășan – Lițu, inexistent în statistica meciului până în minutul 41, și-a salvat onoarea pe final de primă repriză. Lițu a profitat de o neînțelegere între Năstase și Latovlevici și a reluat superb în vinclu din 6 metri, fără speranță pentru Albuț.
Repriza a doua a fost pe contre. Mediașul a început mai bine, dar Kubala și Hoban au ratat din poziții favorabile. Hora a amuțit apoi tribuna în minutul 55 când a tras din poziție favorabilă în Buzean. Munteanu a avut și el ocazie mare, pentru Mediaș, în minutul 65, dar micuțul mijlocaș al Gazului a tras în plasa laterală de la 6 metri lateral dreapta. Moraes a pus apoi presiune pe Lazăr, care a fost la un pas de autogol în minutul 70, dar balonul a ocolit miraculos poarta gaziștilor.
Cea mai controversată fază a meciului a fost în minutul 78, când centralul Marius Avram a acordat lovitură de la 16 metri, în loc de penalty, la un henț clar făcut de Frăsinescu în suprafața de pedeapsă. Eric a avut două lovituri libere apoi de la 16 metri, dar brazilianul nu a reușit să înscrie, partida încheindu-se cu o remiză până la urmă echitabilă după cum au stat lucrurile în teren.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite