Sibiu: Marile trupe aproape au epuizat biletele la Sibiu Jazz Festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marşul Fanfarei pe ritmuri de jazz, care străbate Bulevardul Bălcescu şi Piaţa Mare, a fost decalat de la ora 12.00 la ora 16.30. În câteva seri ale festivalului biletele sunt aproape epuizate, marile trupe invitate fiind cele mai căutate de iubitorii muzicii jazz din toată ţara.

CITEŞTE ŞI:

Cel mai longeviv festival de jazz, începe duminică

Horia Moculescu în juriu la Galele Studenţeşti de Jazz


În această seară debutează în Piaţa Mică cel mai mare festival de muzică jazz din ţară. Ajuns la cea de-a 40-a ediţie, Sibiu Jazz Festival promite opt zile cu muzică de cea mai bună calitate. Fanii acestui gen muzical sunt primii care au sesizat programul deosebit al ediţiei din acest an, în multe seri biletele fiind aproape de epuizate. “Pentru anumite concerte pot să vă spun că biletele sunt vândute aproape în totalitate. Printre cele mai solicitate zile sunt miercuri 12 mai, vineri 14 mai, la concertului lui Kenny Garrett, şi chiar duminică, în ultima zi a festivalului, s-au vândut mai mult de jumătate din bilete. Deci biletele se vând bine şi există un mare interes”, a declarat Simona Maxim, director executiv al Sibiu Jazz Festival. Un bilet costă 50 de lei, cu reducere pentru studenţi şi pensionari la 25 de lei, excepţie făcând seara de vineri, când biletul costă 110 lei.

Mii de vizitatori sunt așteptați la Noaptea Muzeelor

Parada din centru decalată

Una din atracţiile ediţiei din acest an Sibiu Jazz Festival, din punct de vedere al publicului generalist, este parada pe ritmuri de jazz care porneşte din capătul Bulevardului Nicolae Bălcescu şi străbate Piaţa Mare pentru a se opri în Piaţa Mică. „Pentru prima zi parada a fost decalată puţin dar ea se va ţine cum este în program. Fanfara va porni marşul de la ora 16.30”, mai spune Simona Maxim. Pentru toate cele opt zile de festival, marşul fanfarei de jazz va străbate centrul oraşului, invitând sibienii şi turiştii la muzică de calitate şi voie bună. În această seară Sibiu Jazz Festival se deschide la ora 20.30 cu un concert pe scena din Piaţa Mică al  J. Viewz din Israel. Concertul va fi urmat de un jam session în Music Pub. Atracţiile zilei de mâine sunt Funk Factory din România şi Indigo Band din Serbia.

Atracţiile ediţiei din acest an

Principalele atracţiile ale ediţiei din acest an a Sibiu Jazz Festival sunt Jazz Bigband Graz din Austria, cu un concert în premieră la noi în ţară, Ramon Valle Trio, din Cuba, care vor concerta miercuri 14 mai şi Kanny Garrett Quartet, vineri, 14 mai.

Pentru ultimele noutaţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite