Sibiu: Marile magazine trec la programul special de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raioanele vor sta aproape non-stop la dispoziţia clienţilor.
Raioanele vor sta aproape non-stop la dispoziţia clienţilor.

Pentru vânzările cele mai mari din an, lanţurile de supermarketuri au anunţat schimbări în programul de sărbători. Încă de la sfârşitul acestei săptămâni supermarketurile îşi măresc programul până la miezul nopţii şi chiar non-stop.

Marile magazine şi-au adaptat şi în acest an programul de sărbători, pentru ca şi cei mai întârziaţi Moşi Crăciuni să aibă de unde să se aprovizioneze. Astfel, în aşteptarea vânzărilor mari de sărbători, hipermarketurile, dar şi magazinele cash&carry şi-au prelungit programul de vânzare în cea de-a doua jumătate a lunii decembrie. Metro Cash&Carry va fi deschis non-stop în perioada 18-23 decembrie şi va avea program scurt în zilele de ajun pentru Crăciun şi Anul Nou, adică de la ora 6 până la 16. În cazul hypermarketului Real, acesta va funcţiona non-stop încă de la sfârşitul acestei săptămâni, din 12 şi până în 23 decembrie. Pe 24 şi 31 decembrie magazinul Real se va închide la ora 18 iar între 26 şi 30 decembrie programul va reveni la cel normal.Galeriile comerciale Carrefour vor avea program normal până în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie aşteptându-şi clienţii de la ora 10 la 18. În a doua zi de Crăciun cumpărătorii vor găsi deschis la Carrefour doar la amiază, adică de la 14 la 22, pe 31 decembrie de la 10 la 16 iar pe 2 ianuarie de la 14 la 20.

Deschis până la miezul nopţii
Magazinul Kaufland îşi va prelungi la rândul său programul şi va fi deschis până la miezul nopţii. „În zilele premergătoare Crăciunului şi Anului Nou vom avea program prelungit. Astfel în perioada 17-23 ca şi între 28 şi 30 decembrie este deschis de la ora 7 la ora 24”, au anunţat reprezentanţii companiei. În ajunul Crăciunului la fel ca şi în ajunul Anului Nou, Kaufland va avea program de la ora 7 la 17, a doua zi de Crăciun va deschide la ora 9 şi va închide la 17 iar pe 27 decembrie programul va fi de la 8 la 21. Cumpărăturile din centru se fac la Billa în program normal până pe 23 decembrie. Pe 24 şi pe 31 decembrie magazinele Billa se închid mai repede decât de obicei, adică la 18, iar pe 2 ianuarie programul este de la ora 10 la ora 18. Promenada Mall va funcţiona după programul normal, excepţie făcând zilele de ajun când galeriile comerciale se vor închide la ora 18. În zilele de sâmbătă 26 decembrie şi 2 ianuarie programul de la Promenada este de la 14 la 22.

Magazine închise pe 25 decembrie şi 1 ianuarie
Programul mărit al marilor reţele de magazine în perioada sărbătorilor de Crăciun va compensa însă cu faptul că acestea vor fi închise pe 25 decembrie şi 1 ianuarie. Pentru cei care nu au apucat să cumpere cadouri, în Piaţa Mare târgul de Crăciun va fi deschis până pe 3 ianuarie, chiar şi pe 25 decembrie şi 1 ianuarie.





Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite