Sibiu: Maraton de dans sportiv, la Sala Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.000 de dansatori  sportivi, de la cele mai importante cluburi de dans din ţară se întrec mâine la Sibiu, în cadrul primei ediţii a Concursului Naţional de Dans Sportiv „Cupa Hermannstadt“.

Competiţia va fi organizată pe 25 de categorii şi se desfăşura pe parcursul întregii zile, valsul lent şi cel vienez, quick step, samba, cha, cha şi merengue fiind doar câteva dintre dansurile cu care sibienii care vor lua parte la eveniment se vor putea delecta. Startul concursului va fi dat de copiii cu vârste peste patru ani, urmând ca spre seară, în faţa publicului să îşi facă apariţia şi cei mai buni dansatori din ţară, premiaţi la diferite concursuri naţionale sau internaţionale.
 „Competiţia va avea loc între orele 8.00 şi 22.00 şi va fi împărţită în patru momente, fiecare dintre acestea încheindu-se cu premierea celor mai buni participanţi.  Aceştia vor fi supravegheaţi şi evaluaţi de 35 de arbitrii, membri ai federaţiei Române de Dans Sportiv şi vor primi, la final, diploma de participare şi cupe“, ne-a spus Mircea Gavrilă, vicepreşedintele Fan Dance Club, organizatorul evenimentului. La eveniment sunt aşteptaţi şi peste 1.500 de spectatori, preţul unui bilet de intrare fiind de 10 lei. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite