Sibiu: Limită de viteză scăzută de la 70 km/h la 50km/h de la Cimitir către ZOO din Dumbravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibienii care nu respectă noile limite de viteză vor fi sancţionaţi
Sibienii care nu respectă noile limite de viteză vor fi sancţionaţi

Şoferii sibieni vor avea parte de zilele viitoare de câteva modificări importante în privinţa circulaţiei auto pe unele din principalele străzi din oraş.

CITIŢI ŞI:

Casa de parfumuri Jean Paul Gaultier vrea despăgubiri de aproape 400.000 de euro de la o firmă din Sibiu

Clanul Răcean luat pe sus de DIICOT pentru înşelăciuni de 1.000.000 de euro

Parcul de distracţii de 30 de hectare din Mediaş a intrat „în ceaţă”

Asta pentru că inspectorii de specialitate din cadrul Direcţiei Tehnice au propus Comisiei de Circulaţie reconfigurarea reglementărilor în trafic în trei puncte din oraş.  Astfel, la intersecţia străzilor Turismului şi Neculce sistemul de acordare a priorităţii se va modifica. Mai exact începând de azi drumul cu prioritate va fi strada Ioan Neculce, iar conducătorii care vin de pe strada Turismului vor trebui să oprească pentru a acorda prioritate autovehiculelor care vin de pe strada Neculce.

Limită de viteză de la Cimitir la Zoo

O altă modificare importante a apărut pe Calea Dumbrăvii, pe tronsonul dintre Cimitir şi Grădina Zoologică. Aici viteza maximă de rulare va fi modificată de la 70 de km/oră la 50 de km la oră. Aceeşi măsură va fi aplicată şi pentru Şoseaua Alba Iulia, unde viteza de rulare maximă admisă va fi de 50 de km/oră. „Solicitarea a venit şi din partea celor de la poliţie pentru a preveni accidentele şi evenimentele rutiere neplăcute. Îi rugăm pe participanţii la trafic să urmărească cu atenţie semnele de circulaţie pentru a evita eventualele neplăceri în trafic”, a explicat primarul Klaus Iohannis.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite