Sibiu: Se desfiinţează liceul teoretic din Dumbrăveni. Mai multe clase dispar la liceele din Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Și liceul ”Noica” a suferit de pe urma restructurărilor de clase.
Și liceul ”Noica” a suferit de pe urma restructurărilor de clase.

Iată câteva știri pe scurt din municipiul și județul Sibiu.

Radu Stanca merge la Pécs

Două dintre spectacolele Teatrului Naţional „Radu Stanca” vor fi prezent în această primăvară la Pécs, în Ungaria. Actorii sibieni vor juca pe scena Capitalei Culturale europene 2010 în „Electra” după Sofocle şi Euripide, în regia Mihai Măniuţiu şi în „Anatomia unei crime” al lui Prah de Csaba Mikó, György Spiró, în regia lui Brigitte Drotloff. Această ultimă piesă va fi jucată de actorii de la secţia germană a Teatrului din municipiul Sibiu.

Liceul Teoretic în prag de desfiinţare la Dumbrăveni
Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu a decis ca în anul şcolar 2010-2011 să nu mai fie înfiinţată nicio clasă de a IX-a la Liceul Teoretic din Dumbrăveni, efectul acestei decizii consfiinţind practic soarta unităţii de învăţământ care ar urma să de închidă. Câte o clasă s-a redus şi la Colegiul „Gheorghe Lazăr”şi Liceul „St. L. Roth”, ambele din Mediaş, precum şi de la Grupul Şcolar Automecanica din acelaşi oraş. Planul de reduceri a fost trimis deja la Ministerul Educaţiei.

Paula Seling la Sibiu

Paula Seling şi Ovi ajung în această săptămână la Sibiu în turneul lor de promovare a piesei „Playing with fire“ pentru Eurovision 2010. Concertul va avea loc miercuri de la ora 21 în Atrium Classic Cafe şi va conţine într-un dublu recital intersectat cele mai bune cântece din repertoriul celor doi dar şi o mulţime de cover-uri ale unor succese internaţionale din toate timpurile. După concertul de la Sibiu, cei doi interpreţi vor ajunge  la Cluj, Tg Mureş şi Timişoara.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite