Sibiu: L-au îmbătat ca să îi poată fura aproape 1500 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri, de 18 respectiv, 20 de ani, riscă să ajungă după gratii după ce i-au furat unui TIR-ist 1.400 euro, 200 lei, carduri bancare şi documente personale.

CTITIŢI ŞI:

Hans Klein, preşedintele FDGR Sibiu, cercetat penal

VIDEO - Regele romilor Florin Cioabă a rămas fără limuzina Mercedes

"L-am tăiat până a sărit apa din el!" (UPDATE VIDEO)

Totul s-a petrecut la începutul lunii aprilie, când şoferul uni TIR şi-a făcut „prieteni” de pahar 5 tineri cu care s-a întâlnit popasul „La Ogradă”, de pe Valea Oltului. După o noapte întreagă în care au băut peste măsură, la momentul în care s-a închis restaurantul, cei 5 au mers în cabina autotrenului pentru a bea în continuare.

Atunci se pare că s-a petrecut grozăvia, doi dintre ei plecând cu buzunarele pline: 1.400 euro, 200 lei, carduri bancare şi documente personale ale şoferului de TIR. A doua zi, când şi-a dat seama, bărbatul a mers la Poliţie şi a depus reclamaţie.

„În urma investigaţiilor efectuate şi a verificării autoturismului cu care a plecat grupul de tinei, au fost identificaţi doi suspecţi care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând  a fi prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Avrig cu propunerea de arestare preventivă”, spune inspectorul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Prejudiciul cauzat nu a fost recuperat.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite