Sibiu: Judeţul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centura ocolitoare a Sibiului va muta mai mulţi stâlpi de electricitate.
Centura ocolitoare a Sibiului va muta mai mulţi stâlpi de electricitate.

Ştirile pe scurt, din Adevărul de Seară. Stâlpii de energie electrică din câteva localităţi vor fi mutaţi din cauza lucrărilor la centura Sibiului. Doi copii mici au fost accidentaţi pe străzile din judeţ şi un bărbat din comuna Roşia are dosar penal pentru port neautorizat de armă.

LUCRĂRI - Stâlpii Electrica mutaţi de Centură
Localităţile Mîrşa, Cârţişoara şi Cisnădie vor avea parte de mai multe întreruperi de curent electric din cauza unor lucrări care au loc la ieşirea din Şelimbăr spre Braşov. Acolo, Electrica va schimba amplasamentul liniei electrice care se intrsectează cu centura ocolitoare a Sibiului. Din această cauză trebuie amplasaţi trei stâlpi în plus pentru noul traseu al acestei linii de alimentare. Lucrările vor dura până la finele săptămânii în curs.

ACCIDENT- Doi copii mici, victime pe şosele
Ieri, în jurul orei 13.00, în Agnita un copil de 4 ani, în timp ce mergea cu bunica lui pe trotuar, a traversat strada Fabricii prin loc nepermis şi a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar. El a fost transportat în stare gravă la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu. La ora 14.00, în Şura Mare un alt băiat în vârstă de 6 ani, lăsat nesupravegheat, a traversat str. Principală şi a fost accidentat uşor de un autoturism. Ambele cazuri sunt cercetate în continuare de poliţişti.

ILEGAL - Armă confiscată
Tot ieri, poliţiştii Serviciului Arme, Explizivi şi Substanţe Periculoase împreună cu cei ai Postului de Poliţie Roşia au descoperit că un bărbat de 51 de ani din Roşia avea la domiciliu o armă de tir sportiv cu aer comprimat, fără a deţine autorizaţie legală în acest sens. Arma a fost confiscată urmând a i se face expertiza. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru deţinere de armă neletală fără drept. Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explizivi şi Substanţe Periculoase.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite