Sibiu: Începe Local Kombat în cel mai mare Mall din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Greii  Sibiului se vor întrece week-end-ul acesta la gala Local Kombat.

CITEŞTE ŞI:

Un vecin i-a scos dinţii cu pumnul din cauza nevestei

Sibiul găzduieşte începând de astăzi evenimentul sportiv "Se caută un greu". Show-ul este organizat de Local Kombat alături de clubul sibian Kudokai. "Acest eveniment continuă popularizarea fenomenului K 1 care şi în România a luat amploare tot mai mare", spun organizatorii. Evenimentul se desfăşoară în Shoping City Sibiu - Promenada Mall. Concurenţii înscrişi vor fi susţinuti de la colţ de către sportivii Kudokai din Sibiu, Miodrag Olar şi Adrian Şoiti. Aceştia vor lupta la rândul lor duminică în  două meciuri speciale de K1.

Intrare liberă

Intrarea la eveniment este liberă iar publicul este aşteptat să asiste la meciurile tinerilor înscrisi in competiţie, sâmbătă, începând cu ora 13:00 şi duminică, încapând cu ora 16:00. Co-organizator al evenimentului, Clubul Kudokai este clubul de kickboxing care are un sportiv în echipa Local Kombat, pe greul Raul "Iron" Cătinaş. În prezent acesta se află la pregătire intensă în Olanda pentru cel mai mare eveniment sportiv al ultimilor ani din România: Gala K 1 World Grand Prix din data de 21 mai de la Bucureşti unde va lupta impotriva campionului american de K 1, Carter Wiliams.

Calificare în marea finală

Destinat tinerilor de categorie grea care doresc să se afirme şi să facă parte din staff-ul Local Kombat, competiţia are deja câţiva sportivi
calificaţi după preselecţiile desfăşurate la Bucureşti şi Iaşi. Alături de cei care se vor califica la Sibiu şi Timisoara, finaliştii vor avea parte de
un show special organizat unde se vor lupta pentru a se decide campionul si greul  care va lupta, într-un final, în Local Kombat alături de Cătălin Moroşanu, Ionuţ Iftimoaie, Cătălin Zmărăndescu, Raul Cătinaş şi Sandu Lungu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite