Sibiu: Începe Campionatul European de Go

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiţia se încheie duminică la Cercul Militar.
Competiţia se încheie duminică la Cercul Militar.

La competiţia rezervată pentru juniori vin 186 de competitori din zeci de state europene.

CITIŢI ŞI:

Mega-afacere cu zeci de tone de vin de la Mitropolie

Cea de a XV-a ediţie a Campionatului European de Go pentru Juniori are loc în perioada 4 - 7 martie, la Casa Armatei Sibiu. Competiţia se adresează tinerilor cu vârsta până în 18 ani, împărţiţi în trei categorii: sub 12 ani, sub 16 ani şi sub 18 ani.

Fiecare categorie de vârstă va desemna un campion european, iar doi jucători de la categoria sub 12 ani şi 4 jucători de la categoria sub 16 ani se vor califica la ediţia de anul acesta a Campionatului Mondial de Go pentru Juniori. Fiecare ţară participantă poate avea un singur reprezentat la Campionatele Mondiale.

„Până în prezent au fost înscrişi 186 de jucători din ţări precum: România, Ucraina, Rusia, Germania, Ungaria, Olanda, Polonia, Bulgaria, Cehia, Franţa, Slovacia şi Marea Britanie”, a explicat Diana Coca de la Primăria Sibiu. Ediţia de anul acesta a Campionatului European de Go pentru Juniori se bucură de prezenţa inedită a lui Saijo Masataka - Sensei 9 dan, un specialist în domeniu, cunoscut în toată Europa.  Festivitatea de deschidere a campionatului va avea loc joi 4 martie, începând cu ora 19.00.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite