Sibiu: I-a rupt nasul cu o bâtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 42 de ani din comuna Nocrich a ajuns la spitalul Clinic Judeţean Sibiu, în stare gravă, după ce a fost bătut cu bestialitate de un vecin.

CITIŢI ŞI

Sibieni prinşi de poliţişti, în timp ce furau cupru

Luceafărul din Sibiu înecat de şuvoaiele de apă

Victima susţine că totul a pornit ca din senin, fără a exista vreo discuţie între ei doi. „Un vecin a oprit maşina lângă mine, fără să mă întrebe, a prins un obiect dur pe care îl avea pe bordul la maşina, mi-a aplicat o lovitură după care a fugit“, spune Ilie Boncan, de 42 de ani.

Localnicii au chemat imediat o ambulanţă iar victima a fost transportată rapid la spitalul judeţean din Sibiu. „Pacientul a suferit un traumatism cranio-facial, cu fractură de piramidă nazală, fractură de os zigomatic drept şi hemosinus drept, acesta a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei Clinice ORL.“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Victima susţine că agresorul este cunoscut ca fiind un scandalagiu de primă clasă. „Are vreo 20 de dosare până la ora actuală, e tot prin tribunale, bate oamenii prin surprindere. N-am idee ce a avut cu mine! Nu ştiu!“, adaugă victima. Bărbatul spune că aşteaptă să iasă din spital şi va merge, cu certificatul medico-legal direct la poliţie. „Am 3 martori care au văzut când m-a lovit în frunte, în zona nazală“, spune Ilie Boncan.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite