Sibiu: Gebruder Weiss a investit peste 1,9 milioane de euro, în construcţia unui terminal logistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania austriacă de transport marfă şi logistică Gebruder Weiss a finalizat, săptămâna trecuta, construcţia terminalului logistic  de la Sibiu, valoarea investitiei fiind de peste 1,9 milioane de euro.

Noua locaţie oferă 1000 mp dedicaţi operaţiunilor de cross-docking şi o suprafaţă totală construită de 9.000mp (incluzând clădirea, zona pentru parcare şi anexele).

"Construcţia unui nou terminal era necesară pentru continuarea procesului de dezvoltare a Gebrüder Weiss în România şi pentru extinderea reţelei noastre naţionale. Datorită poziţiei sale centrale, terminalul este soluţia optimă pentru atingerea obiectivului nostru", a declarat Thomas Moser, directorul regional al companiei.

Transportatorul austriac a intrat pe piaţa românească în 2001, prin achiziţia a 53% din acţiunile firmei Cargolog. Gebruder Weiss operează prin terminale şi centre de cross dock în Bucureşti, Arad, Sibiu, Bacău şi Craiova.

Gebruder Weiss are sediul central în Austria şi este unul dintre cei mai mari furnizori de transport şi logistică. Compania deţine în prezent 156 de centre la nivel mondial în 25 de ţări şi circa 4.500 de angajaţi.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite