Sibiu: Gaz Metan Mediaş se reuneşte fără trei jucători de bază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sârbul Markovici ajunge la Mediaş la finele săptămânii.
Sârbul Markovici ajunge la Mediaş la finele săptămânii.

Echipa medieşeană va face primul antrenament fără ca antrenorul Pustai să îi aibă la lot pe sârbii Marcovici şi Marovic, dar şi fără brazilianul Eric.

Gruparea care a încheiat turul de campionat pe locul 10 al ligii 1 de fotbal se reuneşte joi la stadionul echipei din Mediaş, pentru prima dată pe anul 2010. Câţiva dintre jucătorii pregătiţi de Cristi Pustai nu vor fi prezenţi însă la reunire, ei fiind învoiţi cu acordul tehnicianului. Astfel la ora 14.00 nu va fi prezent brazilianul Eric de Oliveira şi sârbii Markovici şi Marovic. „Eric ajunge joi seară la ora 20.00 la Bucureşti şi va fi la antrenamente vineri, iar Markovici şi Marovic sărbătoresc Crăciunul acasă la ei în Serbia şi vor ajunge la Mediaş numai vineri seară” a epxlicat directorul general al clubului, Ioan Horoba.

Cantonament în Turcia
Gaz Metan va face pregătire centralizată la stadionul echipei din Mediaş timp de două săptămâni, după care în 21 sau 22 ianuarie echipa va merge în Antalya, unde urmează să dispute şi câteva meciuri de verificare. Deocamdată medieşenii nu au parafat niciun transfer. „Căutăm înlocuitor pentru Bud. Vrem să aducem un atacant român. Avem câteva soluţii şi sperăm să le şi rezolvăm cât mai rapid” a mai explicat Ioan Horoba.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite