Sibiu:Franco Midiri a impresionat publicul sibian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Franco Midiri
Franco Midiri

Zeci de sibieni au luat parte aseară la primul concert pe care laureatul Festivalului Melodiei de la San Remo l-a susţinut la Sibiu.

Italianul Franco Midiri a reuşit să impresioneze publicul, atât prin prestaţia sa de pe scenă, cât şi prin atmosfera pe care a reuşit să o creeze în sală. Aproape după fiecare melodie, interpretul a coborât în sală, a vorbit cu publicul, le-a dedicat melodiile pe care le-a cântat şi chiar le-a dăruit ultimul său album, „Citeşte-mă printre rânduri“. „ De când am ajuns la Sibiu, am reuşit să-mi fac mulţi prieteni aici. Sper ca şi în această seară să reuşim, până la finalul concertului, să devenim prieteni şi să plecaţi cu o impresie plăcută de aici“, le-a spus interpretul celor care au venit să-I asculte muzica.

Scop caritabil
O parte din fondurile pe care organizatorii le-au strâns în urma concertului de aseară urmează să fie donate Asiociaţiei Colosib, care susţine bolnavii de cancer de colon. „ Sincer să fiu, nici nu auzisem de această boală până acum câteva zile, dar sunt extrem de fericit că putem să ajutăm această fundaţie. Nu ştiu deocamdată despre ce sumă este vorba, dar sper să fie un imbold pentru toţi sibienii care pot contribui, cu o sumă cât de mică, la ajutorarea celor aflaţi în această situaţie dificilă“, a completat Midiri. Concertul de aseară a fost primul eveniment din cadrul turneului pe care italianul îl va organiza pe parcursul acestui an în România. Franco Midiri va poposi în 16 oraşe, turneul urmând să se încheie în luna decembrie, cu un mega-concert în aer liber.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite