Sibiu: Foc continuu la firmele de catering din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un an de criză, cu scăderi semnificative ale comenzilor, firmele de catering au fost „salvate“ de comenzile venite pentru petrecerea dintre ani.

Fie nu au avut timp sau chef să mai stea în bucătărie, zeci de persoane au apelat la firmele specializate, care livrează la domiciliu meniul dorit. „ Este adevărat că anul acesta oamenii au fost ceva mai indecişi decât de obicei şi au amânat comenzile până acum, în ultimele zile din an. Dar pentru că românul nu renunţă la mâncare, comenzile au apărut pe ultima sută de metri. În principiu, cei care au apelat la serviciile noastre au comandat o gustare şi desert, iar în unele cazuri s-au cerut ciorbe pentru a doua zi, pentru a se drege după petrecerea din această noapte“, ne-a spus Alin Armenciu, director Buonavista Banqueting. 

Meniuri la alegere
Şi pentru ca preparatele să fie gata la timp pentru toţi cei care le-au solicitat ajutorul, angajaţii unora dintre firmele specializate din oraş au venit astăzi la serviciu chiar de la ora 6.00. Aceştia promit că preparatele vor fi la fel de gustoase ca cele făcuse în casă, fie că este vorba despre produse tradiţionale sau diferite specialităţi culinare. „ Avem comenzi atât pentru două persoane, cât şi pentru grupuri formate din 50 de persoane. În special, cererile au venit din partea persoanelor fizice, care au preferat să petreacă fără grija cumpărăturilor, a preparării mâncării şi a aşezării mesei şi au vizat mâncărurile reci. Aceştia au avut de ales din şase variante de meniu, de la platoul tradiţional, bufetul suedez sau un bufet special până la trei variante de bufet suedez cald“, ne-a spus Adriana Bărăităruş, din parte Simba Catering. La firmele de catering au apelat şi barurile sau cafenelele din oraş, acolo unde vor petrece în special tinerii. „Avem comenzi de la şase astfel de locaţii şi toate au solicitat peste 20 de meniuri“, ne-a spus Savu Popa, manager MPM Catering. Meniurile pregătite de firmele din oraş încep de la aproximativ 20 de lei, preţul crescând în funcţie de specificul şi complexitatea preparatelor.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite