Sibiu: Enache şi Iuliana Marciuc primesc verighete unicat, de la o sibiancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acestea vor fi realizate după un model Armani de Daniela Bozdog, cunoscută ca fiind una ditre preferatele vedetelor în materie de bijuterii, care a și confirmat că cei doi urmează să facă pasul cel mare.

Sibianca spune că este prietenă de mult timp cu cei doi îndrăgosțiți și vobescc des la telefon, iar cea care i-a confirmat că se pregătesc de nuntă a fost Iuliana Marciuc. „Ei îi place foarte mult statutul acesta de iubită, după ce mulți ani a fost numită «amantă». Ăsta este și motivul pentru care nu a vrut să oficializeze relația până acum. Am vorbit chiar săptămâna trecută cu ea și mi-a spus că, cel mai probabil, se vor căsători la vară“, ne-a spus Daniela Bozdog.
La sfatul bijutierului, cei doi au ales un model de verighete Armani, cu două dungi laterale, din aur alb și galben și gravură pe interior. „ Eu le-am sugerat acest model, pentru că este unul dintre cele mai frumoase. Iar partea cu gravurile  va fi mereu la modă. Ea își va imprima numele lui Adrian și invers“, a completat sibianca.

Verighete Armani pentru Marciuc şi Enache

Cadou de nuntă
Daniela Bozdog spune că verighetele pe care cei doi le vor purta pe degete nu vor cântări mai mult de șapte grame, întrucât au „degete finuțe“. „ În mod normal, prețul de piață al unei astfel de perechi de verighete se încadrează la aproape 900 de lei.  Aici intră manopera, 550 de lei, plus aurul, pe care eu îl cumpăr cu 45 de lei. Pentru că sunt prietenii mei, le voi oferi cadou. Acum, aștept ca Iuliana să meargă la o bijuterie din București și să îmi dea exact măsurile, ca să mă apuc de lucru“, a completat Daniela Bozdog.

Sibianca are , în micul său atelier, zeci de fotografii cu vedetele pentru care a făcut bijuterii.Printre acestea se numără şi câteva poze cu Iuliana şi Adrian.

Sibianca are, în micul său atelier, fotografii cu vedetele pentru care a făcut bijuterii
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite