Sibiu: Cei doi tineri din Avrig au ieşit din comă după gravul accident de duminică (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii avrigeni se zbat acum între viaţă şi moarte
Tinerii avrigeni se zbat acum între viaţă şi moarte

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă la ora 5.45 pe raza comunei Racoviţa pe drumul judeţean 105. Şoferul era băut.

Două persoane din Avrig sunt internați în comă de duminică dimineață de la 7 la Spitalul Județean Sibiu, după ce au intrat cu mașina într-un pom. Din primele indicii, din cauza vitezei, șoferul Văduva Marian în vârstă de 21 de ani a pierdut controlul Peugeot-ului 607 pe care îl conducea, între Racovița și Mârșa, izbindu-se violent de un copac de pe margine.

„Pe fondul vitezei excesive si a consumului de alcool, într-o curbă şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a maşinii care a ieşit în afara părţii carosabile si intrat frontal într-un un copac”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Atât tânărul de la volan, cât și pasagerul din dreapta, Apostol Marian în vârstă de 18 ani au fost grav răniți.

Au ieşit din comă

Starea celor doi tineri răniţi în accidentul de duminică este stabilă. Medicii sibieni au declarat miercuri după amiază că aceştia au ieşit din comă. Şoferul de 21 de ani are un traumatism cranio cerebral acut deschis în timp ce prietenul său de 18 ani, tot cu capul spartare şi multiple traumatisme.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite