Sibiu: Doar şapte sibieni au fost angajaţi, în urma bursei locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câteva sute de persoane şi-au încercat norocul la bursa de astăzi
Câteva sute de persoane şi-au încercat norocul la bursa de astăzi

Alte 381 au fost selectate în vederea încadrării, urmând ca ele să treacă mai întâi şi printr-un interviu sau o probă de lucru.

CITIŢI ŞI:

Peste 300 de slujbe pentru şomerii sibieni

Fără prea mari pretenţii şi dispuşi să lucreze orice, numai să facă rost de câţiva bani, sute de sibieni trecuţi de 45 de ani s-au înghesuit în această dimineaţă la prima bursă organizată în acest an de Agenţia Judeţeană a Locurilor de Muncă din Sibiu. Înarmaţi cu multă răbdare, oamenii veniţi din toate colţurile judeţului şi-au completat zeci de CV-uri, cu care s-au prezentat, ulterior, în faţa angajatorilor. „ În vremurile astea, nu mai avem pretenţii. Vrem să avem măcar un loc de unde să ne putem câştiga extistenţa de zi cu zi“, ne-a spus Dumitru Lepşa, în vârstă de 46 de ani, din Gura Râului.

Şapte persoane, angajate ca operatpri calculator
 Potrivit reprezentanţior AJOFM Sibiu, dintre persoanele intervievate, 381 au fost selectate în vederea încadrării (218 la Sibiu şi 163 la Mediaş), în meserii precum agent pază, zidar, consultant financiar, agent vânzări, tehnician în industria textilă, montator subansamble, operator maşini comandă numerică,confecţioner încălţăminte, operator mase plastice şi altele, urmând a ocupa un loc de muncă după susţinerea unui interviu sau a unei probe de lucru la sediul angajatorului, iar alte şapte persoane au fost încadrate pe loc în meseria operator calculator.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite