Sibiu: Doar DSV-ul lucrează de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii veterinari vor veghea asupra mieilor tăiaţi de Paşte
Medicii veterinari vor veghea asupra mieilor tăiaţi de Paşte

Cu excepţia Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu, toate instituţiile publice din Sibiu au liber de Paşte în ziua de luni, 5 aprilie.

Pentru a se asigura că sibienii nu pun pe masă carne de miel cu probleme, DSVSA-ul va avea în zilele de sărbătoare în permanenţă un medic la datorie. “Luni este zi liberă pentru angajaţi dar vom avea un ofiţer de serviciu iar la Direcţie este practic program obişnuit, vom avea deci un medic acolo”, a declarat dr. Ioan Penţea, purtătorul de cuvânt al DSVSA Sibiu. Sâmbătă, la DSVSA se lucrează între orele 8.00 – 16.00, iar duminică între orele 08.00 – 12.00.

O zi liberă

Majoritatea instituţiilor publice din Sibiu au zi liberă doar luni, 5 aprilie, în rest programului activităţile cu publicul desfăşurându-se în mod obişnuit. “Angajaţii Consiliului Judeţean primesc zi liberă de Paşte luni”, a declarat şi Constantin Şovăială, vicepreşedintele Consiliuliu Judeţean. După acelaşi program vor lucra zilele următoare şi angajaţii primăriei Sibiu sau cei ai Direcţiei Finanţelor Publice. Ca şi în anii trecuţi, angajaţii instituţiilor publice sibiene nu vor primi prime de Paşte anul acesta.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite