Sibiu: Demonstraţie de croitorie de la furnizorul oficial al Casei Regale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Ciucu, croitorul oficial al Casei Regale Române, este astăzi invitatul special al unui eveniment caritabil susţinut de Clubul Oamenilor de Afaceri Germani la Sibiu.

Timp de aproape două ore Alexandru Ciucu va realize un costum bărbătesc complet, dezvăluind tainele secrete ale coritoriei la comandă. “Invitaţii vor vedea live cum o ţesătură prinde viaţă în mâinile pricepute ale unor maeştri croitori”, arată organizatorii evenimentului.

Dezvăluiri în premieră


Alexandru Ciucu şi-a propus să dezvăluie o parte din secretele păstrate de familia sa de mai bine de 70 de ani în cadrul unui eveniment cu caracter umanitar, ce va avea loc la cel mai nou hotel business din oraş, Golden Tulip Ana Tower Sibiu.

Ţesătura prinde viaţă

“Cei prezenţi la eveniment vor putea asista la o demonstraţie în care voi dezvălui o parte din secretele pe care le deţine brandul de haine bărbăteşti pe care îl patronez. Astfel, invitaţii vor vedea pe viu cum o ţesătură prinde viaţă în mâinile pricepute ale unor maeştri croitori şi devine în cele din urmă un costum cu propria sa personalitate”, povesteşte Alexandru Ciucu, singurul furnizor în domeniu al Casei Regale a României.

image

Peste 200 de invitaţi

Peste 200 de invitaţi din înalta societate sibiană vor asista la un adevărat regal al “naşterii” unui costum, o prezentare pe viu a materialului brut, şablonat, desenat şi tăiat de patru dintre cei mai buni croitori ai Atelierului Alexandru Ciucu, din care va prinde formă, după două ore de lucru, costumul “regesc”. Creaţia ce poartă semnătura tânărului designer va fi licitată de către un maestru de ceremonii ales din elita prezentă la eveniment, iar fondurile strânse se vor îndrepta către Fundaţia Principesa Margareta a României, pentru programe de sprijinire a copiilor supradotaţi.

Cadru deosebit

Demonstraţia de croitorie beneficiază de un cadru de desfăşurare inedit şi spectaculos, resturantul 585 Fusion, aflat la ultimul etaj al hotelului, care oferă o privelişte panoramică superbă asupra Sibiului şi împrejurimilor sale. Alexandru Ciucu, furnizor exclusiv al Casei Regale, se alătură astfel iniţiativei Clubului Economic German Transilvania, Deutsche Wirtschaftsclub Siebenbürgen (DWS), organizaţie care are ca scop dezvoltarea relaţiilor economice dintre ţările de origine şi România, schimbul de experienţă între companiile membre şi transferul de informaţii către acestea, precum şi stimularea unui dialog constructiv cu reprezentanţii politicii şi cei ai administraţiei publice locale şi centrale.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite