Sibiu: Crater la intrarea în poşta din Nocrich - oficiul şi-a suspendat activitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La intrarea în poştă s-a format un crater
La intrarea în poştă s-a format un crater

Oficiul postal din Nocrich şi-a suspendat joi activitatea după ce pragul usii de acces s-a prăbuşit din senin.

Cei câţiva oameni care se aflau în acel moment în Oficiul Poştal  au auzit un zgomot puternic şi când au întors privirile au observat că pragul uşii pe care intraseră dispăruse într-un nor de praf. Poşta funcţionează la Nocrich în aceeaşi clădire cu Primăria, de la care are închiriat spaţiul. Potrivit primarului Ionel Vişa, clădirea a fost reabilitată în 2005-2006, dar nu şi încăperea în care funcţionează Oficiul Poştal.

„Acolo nu nu s-a reabilitat, dar nu ştiu dacă era sau nu prinsă în proiect, că pe vremea aceea nu eram primar. În 2008, am prelungit contractul de închiriere cu Poşta cu condiţia ca ei să facă reparaţiile necesare, că e o clădire veche. Era un deviz de circa 20.000 de lei, dar dânşii nu au mai făcut nimic. Noi nici atât că nu am avut bani. Acum musai să reparăm dar deocamdată nu avem unde să le dăm alt spaţiu" a declarat primarul din Nocrich. Clădirea Primăriei Nocrich datează din secolul XIX, iar aici a funcţionat o şcoală.

Directorul Oficiului Judeţean de Poştă Sibiu, Ioan Trâmbiţaş spune că nu era nicidecum obligaţia Poştei să facă reabilitarea unui spaţiu în care avea calitatea de chiriaş. „Noi am plătit chiria la zi acolo iar dânşii trebuiau să reabiliteze spaţiul. Dealtfel noi le-am şi pus în vedere că trebuie făcute igienizări şi reparaţii, printr-o adresă din 4 august 2009. De atunci nu am mai primit nimic de la ei. Căutăm acum o soluţie pentru ca oficiul poştal să funcţioneze în continuare" a declarat pentru Adevărul de Seară, directorul Ioan Trâmbiţaş.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite