Sibiu: Crăciun însângerat în două comune din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii au rezolvat misterul unui deces care părea o crimă
Criminaliştii au rezolvat misterul unui deces care părea o crimă

Chiar în dimineaţa de 25 decembrie, un apel la 112 anunţa o crimă oribilă în Bazna, pentru ca a doua zi dimineaţă, un alt apel să anunţe o moarte suspectă la Sadu.

Crima de la Bazna a şocat întreaga comunitate din nordul judeţului. Mirela Angelescu, o femeie în vârstă de 37 de ani locuia la Bazna împreună cu concubinul ei, Marius Buga, în vârstă de 43 de ani. Amândoi erau de loc din Mehedinţi  şi lucrau pentru o firmă de prospecţiuni geologice. Scandalul între cei doi a izbucnit încă din Ajun, când vecinii au auzit urlete din casă, dar în cele din urmă s-au potolit. Peste noapte, bărbatul, bine ameţit de alcool s-a dezlănţuit şi a bătut-o pe femeie cu pumnii, picioarele şi ce a mai apucat, ore în şir, până când nu a mai suflat.
Când vecinii au sunat după ambulanţă, medicii de la Mediaş nu au mai avut ce face decât să constate decesul, după ce au încercat în zadar să resusciteze victima. Mirela Agelescu era complet desfigurată, iar casa plina de sânge. Bărbatul a fost reţinut şi prezentat Instanţei ieri, fiind arestat pentru 29 de zile pentru omor deosebit de grav. În urma femeii, au rămas orfani doi copii.


Şi-a crăpat capul pe scări
Un alt caz care i-a alertat pe criminalişti s-a petrecut ieri, când în jurul orei 8, o sibiancă şi-a găsit tatăl căzut în casa lor din Sadu, plin de sânge şi un topor lângă el. Îngrozită, tânăra de 20 de ani a strigat după ajutoare, dar Nicolae Lalu, în vârstă de 42 de ani era decedat.
Poliţiştii şi procurorul criminalist sosiţi la locul a ceea ce părea o crimă, au constatat după mai multe ore de cercetări minuţioase că au de-a face cu un accident tragic. „Din cercetări a reieşit că nu a fost un omor, ci un accident. Bărbatul nu avea urme de violenţă pe corp, iar moartea a survenit după ce acesta a alunecat pe scări şi s-a lovit puternic la cap” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Lucian Balteş.
Soarta a încercat greu familia lui Nicolae Lalu, pentru că tot anul acesta, în vară a mai avut loc o tragedie. Atunci, două rude, tată şi fiu au murit în condiţii tragice. În urma unei dispute pentru nişte oi şi terenuri la stâna lor din zona cabanei Prejba, la începutul lunii iunie, tatăl şi-a omorât băiatul cu toporul, iar apoi s-a sinucis.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite