Sibiu: Copşenenii informaţi prin sms-uri de primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria oraşului Copşa Mică lucrează de zor la un nou proiect de comunicare cu populaţia prin intermediul internetului şi a SMS-urilor.

Tehnologia şi metodele moderne de lucru au ajuns se pare şi la îndemâna primăriei din Copşa Mică. Aici, administraţia locală din oraşul aflat pe drumul ce leagă capitala judeţului de Mediaş a decis să posteze pe propria pagină de internet, copsa-mica.ro chestionare pe care oamenii le pot completa şi în care pot aduce la cunoştinţa celor din primărie problemele cu care se confruntă. „Cred că în modul acesta vom avea în timp real informaţii privitoare la opinia cetăţenilor legată de problemele şi programele iniţiate de unitatea administrativ-teritorială” a explicat primarul Mihalache Tudor.

Informaţi prin sms
Primăria a lansat şi campania „Vreau să fiu informat”. Mai exact fiecare cetăţean care doreşte acces la informaţii de interes public, alege una din cele două variante: completarea talonului de înscriere aflat la Compartimentul Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei sau solicitarea pe adresa de e-mail, de înscriere în baza de date, cu menţionarea numelui complet şi a numărului de telefon mobil. „Mesajele pe care cetăţenii le vor primi pe telefonul declarat în talon nu vor depăşi 180 de caractere” a mai explicat primarul din Copşa Mică.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite