Sibiu: Copilă de doi ani, în comă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de doi ani din satul Pelişor a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean din Sibiu cu traumatisme grave la nivelul capului şi se află în comă profundă.

CITIŢI ŞI

Bărbat din Agnita,bătut crunt de fiul său pentru avere

Cel mai probabil, fetiţa a fost victima unei agresiuni. „ În după-amiaza zilei de ieri, la Unitatea Primiri Urgente a fost adusă o fetiţă de  doi ani, din localitatea Pelişor, care prezenta traumatisme craniene grave, în condiţii neprecizate, posibil prin agresiune.  În urma investigaţiilor de urgenţă, medicii au constatat ca pacienta prezenta un edem masiv cerebral şi un hematom subdural, acesta a fost operata de urgenta. In prezent, fetita se afla sub supraveghere pe ATI, acesta este in coma profunda, starea sa fiind foarte gravă“, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.

Deocamdată nimeni nu ştie exact cum s-a petrecut totul, cert este că Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a deschis o anchetă. La fel şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Sibiu.

Ce au reuşit să afle deocamdată anchetatorii este că micuţa a fost lăsată de părinţi în grija rudelor, ambii fiind plecaţi la muncă în Polonia.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite