Sibiu: Concerte pe bandă rulantă în acest week-end la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Hruşcă deschide seria de concerte din acest sfârşit de săptămână
Ştefan Hruşcă deschide seria de concerte din acest sfârşit de săptămână

Ştefan Hruşcă, Paula Seling şi Fuego îşi vor încânta publicul cu melodiile care i-au consacrat pe piaţa muzicală.

După o săptămână de muncă, sibienii se pot relaxa în acest sfârşit de săptămână în compania unora dintre cei mai iubiţi interăreţi de la noi din ţară. Startul distracţiei se dă chiar în această seară, cu un concert marca Ştefan Hruşcă. Timp de două ore, acesta va prezenta un program special de sărbători, în cadrul căruia publiul se va delecta atât cu piesele bine cunoscute ale artistului, cât şi cu alte câteva noi. Evenimentul va avea loc la Sala Thalia, de la ora 19.00, preţul unui bilet fiind de 60 de lei.

Două concerte la aceeaşi oră
Aceeaşi locaţie va găzdui duminică seara un al doilea eveniment de marcă, atunci când Fuego ne invită să „gustăm“ din atmosfera Crăciunului, cu un concert de colinde şi cântece de iarnă. „Concertul face parte dintr-un turneu naţional, pe care Fuego îl desfăşoară în perioada 7- 23 decembrie. Evenimentul va începe la ora 19.00, iar preţul unui bilet este de 50 de lei“, spun organizatorii evenimentului. După Sibiu, turneul artistlului va continua la Braşov, în data de 14 decembrie.

Tot duminică, şi tot de la ora 19.00, cei care vor face o vizită prin centrul oraşului vor avea ocazia să o asculte pe Paula Seling, într-un concert organizat în cadrul Târgului de Crăciun. De data aceasta însă, accesul publicului este liber. Evenimentele organizate de municipalitate în cadrul Târgului vor continua şi săptămânile viitoare, când publicul  îi vor veea pe Ducu Bertzi şi Florin Săsărman, grupul „Acapella“ sau Asociaţia Corală “Sactus Pro Deo”.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite