Sibiu: Concert aniversar RIFF. Trupa împlineşte 40 de ani de existenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Riff, una dintre cele mai longevive  şi autentice din rock-ul românesc, aniversează 40 de ani de la înfiinţare alături de iubitorii genului.

Începând de astăzi, membrii formaţiei vor porni într-un tuneu naţional, care va trece prin 20 dintre marile oraşe ale ţării. „ Concertele sunt programate în perioada 29 ianuarie-21 mai, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Oradea, Arad, Târgu Mureş, Braşov, Craiova, Piteşti, Mediaş, Constanţa, Galaţi, Suceava, Piatra Neamţ, Deva, Alba Iulia, Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi Sibiu“, au spus reprezentanţii trupei. Primul eveniment din cadrul turneului „RIFF - Nerostitele cuvinte“ va avea loc chiar în această seară, de la ora 19.00, la Teatrul Gong. Piese precum „Regele şoselei“, „Doi străini“, „A trecut vara“, „Un joc a fost“ sau „Cercul vieţii“ vor putea fi ascultate cu această ocazie încă o dată, de sibienii care vor lua parte la eveniment.  De-a lungul celor patru decenii de existenţă, Riff a lansat zece albume muzicale şi a avut peste 3.500 de concerte în ţară şi în străinătate.

Grupul  a fost întotdeauna apreciat de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, dar şi pentru prestaţia artistică. Preţul unui bilet pentru concertul din această seară este de 20, respecitv 15 lei, în funcţie de locul în sală. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite