Sibiu: Complex de cinematografe 3D la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O companie britanică va amenaja şase săli de cinema în cadrul Shopping City Sibiu, iar parcul de retail va fi reconfigurat până la finele anului în curs.

Shopping City Sibiu a încheiat ieri un contract cu The Light Cinema pentru a deschide în cadrul Promenada Mall un complex de săli de cinema pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 metri pătraţi, dotate cu echipamente digitale, având în acelaşi timp capacitatea de a proiecta filme în tehnica 3D. The Light este o companie originară din Marea Britanie care operează în România cinematografele digitale The Light Cinemas. “Suntem fericiţi că vom avea un multiplex digital în Sibiu. Prin intermediul unui operator de cinema cu experienţă, adăugam o componentă vitală unui shopping mall bine structurat, a explicat Michael Gingrich, de la Argo Real Estate, firmă ce manageriază Shopping City Sibiu.

Se măreşte Promenada Mall

Conform contractului, deschiderea cinematografului va avea loc în primăvara lui 2011. „Proiectul  face parte dintr-un proiect de modificare a zonei de acces în Promenada Mall, ale cărui lucrări sunt planificate să înceapă în această primăvară şi să fie finalizate spre sfârşitul anului”, a explicat şi Anca Adam de la Shopping City Sibiu. Modificările planificate pentru 2010 vor face ca parcul de retail să se întindă pe o suprafaţă de 85,000 metri pătraţi, atât în ceea ce priveşte dimensiunea, cât şi diversitatea magazinelor şi a serviciilor.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite