Sibiu: Clavon dat afară de la CSU pentru că nu mai avea poftă să antreneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vulc l-a criticat pe fostul antrenor. Foto: Sebastian Marcovici
Vulc l-a criticat pe fostul antrenor. Foto: Sebastian Marcovici

Noul antrenor al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc a dezvălui că s-a făcut o analiză și s-a văzut că echipa juca destul de prost, iar antrenamentele lui Clavon erau slabe.

Proaspăt instalat ca antrenor principal la CSU Sibiu, Mircea vulc a dezvăluit că luni conducerea clubului a avut o discuție cu Clavon, iar acesta din urmă a refuzat să mai colaboreze cu gruparea sibiană în condițiile impuse de membrii consiliului de administrație. ”Era clar că nu se mai putea așa. Din păcate Dee nu a mai fost cum am vrut noi și a refuzat unele lucruri. Totul s-a întâmplat foarte rapid. Eu sunt împotriva schimbării antrenorului în plin sezon, dar aici este vorba de altceva și pe deasupra și jocul echipei noastre era unul foarte slab”, a explicat Mircea Vulc

Clavon se întoarce în SUA
Mircea Vulc, a fost cel care l-a adus la Sibiu, atât ca antrenor cât și ca jucător pe Clavon. Acesta a spus marți că nu regretă că l-a adus pe Clavon la începutul campionatului. El are și alte probleme. I-am propus să rămână ca secund cu același salariu, dar ne-a spus că vrea să plece acasă pentru că nu și-a văzut copii de mult timp” a spus Vulc în conferința de presă de marți.

Vulc: Clavon nu mai avea poftă să antreneze”
Directorul executiv și acum și antrenor al echipei, Mircea Vulc nu și-a menajat deloc fostul elev al său despre care a spus că ”se vedea în ultima vreme că nu mai are așa de multă poftă ca să antreneze și din păcate acum trebuia să aibă poftă pentru că de fapt acum se numără bobocii”

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite