Sibiu: Ciocolata Kamasutra de vânzare la hypermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În spatele ambalajului interzis minorilor se ascund scene Kamasutra
În spatele ambalajului interzis minorilor se ascund scene Kamasutra

De Sfântul Valentin, îndrăgostiţii din toată ţara îşi vor putea face cadouri speciale de ciocolată care pot suna şi ca un apropo tentant. De azi, tabletele de ciocolată Kamasutra, produse de ciocolateria sibiană din Cisnădie se găsesc la hypermarket.

Tableta de ciocolată produsă la Cisnădie ajunge pe rafturile magazinelor din România,  în premieră absolută. „În afara ţării, Kamasutra nu se găseşte pe rafturile supermarket-urilor, ci doar în ciocolaterii.Eu sunt convins că va avea succes, pentru că intrigă, atrage. Cine are curiozitatea, o va încerca. Este o ciocolată neagră, foarte bună, marca Callebout" a precizat, patronul SC Pralin SRL, Florin Bălan, care punea luni seară la punct ultimele detalii legate de prima livrare de „Kamasutre", care vor fi găsite la raft cu un preţ în jurul la 25 de lei, doar în hypermarketurile Real din toată ţara.

Cele zece piese reprezentând scene Kamasutra, sunt ambalate într-o cutie roşie, având inscripţia „Interzis Minorilor" şi o scurtă poveste despre ciocolată şi vor fi disponibile şi după 14 februarie.

Pe lângă tabletele Kamasutra, în aceste zile, cicolatierii de la Cisnădie lucrează pentru comenzile clasice din această perioadă, inimi de ciocolată roşii sau roz, precum şi inimi încrustate cu aur şi argin comestibi, cu preţul de circa 100 de lei inima de 100 de grame.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite