Sibiu: Cioban dispărut de trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Haişan a plecat să se angajeze la stână şi nu a mai venit acasă.
Ionel Haişan a plecat să se angajeze la stână şi nu a mai venit acasă.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost dat dispărut de soţia sa care nu l-a mai văzut din luna octombrie. Acesta a plecat să se angajeze la o stână ca cioban şi nu s-a mai întors.

Săptămâna trecută, Cristina Hăişan, o femeie domiciliată în judeţul Iaşi şi aflată fără forme legale în municipiul Sibiu, a anunţat la Serviciul de Investigaţii Criminale Sibiu dispariţia soţului său. Ultima dată când şi-a văzut soţul a fost anul trecut, pe 19 octombrie, când acesta a plecat de acasă să se angajeze ca cioban. De atunci acesta nu a mai revenit acasă.

Ionel Hăişan are vârsta de 38 de ani şi următoarele semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate 70 kilograme, păr negru, drept, de lungime medie, ochi negri, faţa ovală, ten alb.

La data plecării bărbatul purta un hanorac gros din bumbac, de culoare kaki, pulover de de culoare neagră, cu dungi albe pe piept, cămaşă neagră, blugi negri şi pantofi din piele, de culoare neagră.

Cei care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite