Sibiu: Cioabă contestă amenda, deşi recunoaşte că a parcat ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Cioabă, autoproclamatul rege al romilor de pretutindeni, va contesta în instanţă procesul verbal prin care Primăria Sibiu l-a amendat pentru parcare ilegală şi i-a ridicat maşina.

CITIŢI ŞI: Regele romilor Florin Cioabă a rămas fără limuzina Mercedes
Incidentul s-a petrecut marţi, în plin centrul Sibiului. Florin Cioabă a parcat pentru un loc rezervat maşinilor ale căror proprietari au handicap şi a plecat liniştit la farmacie pentru a-şi cumpăra aspirină. La întoarcere, nici aspirina nu i-a mai luat durerea de cap, când şi-a văzut limuzina suspendată în aer. Platforma Primăriei ridicase Mercedesul cu număr regal, „RGE” pentru că era parcat ilegal.

„Am lipsit maxim zece minute. Recunosc că am greşit. Am pus maşina acolo unde este un pilon de intrare şi nu aveam voie. De aceea am plătit amenda. Recunosc că am încălcat legea şi orice trebuie să o respecte.”, a declarat, Florin Cioabă. 

Regele a mers liniştit la biroul de ridicări, a plătit 300 de lei și şi-a recuperat mașina ridicată, dar acum e hotărât să conteste procesul verbal. „Cu ce nu sunt eu de acord este că în momentul în care m-am întors maşina era încă în aer. Nu era pusă pe platformă. Trebuiau să-mi dea amendă şi să nu-mi mai ia maşina”, afirmă Florin Cioabă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite