Sibiu: Cinci fracturi pe oră la Urgență la spitalul din oraș.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacienţii care s-au prezentat la Urgenţă au fost trimişi în Policlinică
Pacienţii care s-au prezentat la Urgenţă au fost trimişi în Policlinică

Zeci de sibieni au avut nevoie de un consult la ortopedie în Policlinică, în cursul zilei de ieri, după ce săptămâna trecută s-au înregistrat peste 80 de fracturi şi un deces din cauza gheţii. Din cei peste 20 de pacienţi înregistraţi în numai patru ore, majoritatea au fost femei, care şi-au rupt mâinile după ce au căzut pe gheaţă.

Niciunul dintre cazuri nu a fost foarte grav, astfel că pacienţii au primit ingrijiri medicale, fără să necesite internarea  în cadrul Secţiei Clinice de Ortopedie. Recuperarea după o astfel de fractură durează între 6 săptămâni şi 3 luni.„Medicii recomandă sibienilor, în special persoanelor în vârstă, să evite pe cât posibil ieşirile din casă pe vremea aceasta, iar dacă ies să folosească încălţăminte adecvată şi să fie însoţiţi" recomandă Raluca Puşcă, putătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Citiţi şi: Două ambulanţe se chinuie să ajungă la Focşani

Săptămâna trecută, un bărbat de  61 de ani, care locuia pe strada Eroilor, a căzut pe gheaţă pe Bulevardul Vasile Milea, la câţiva paşi de casă şi a murit. Poliţiştii fac o anchetă în acest caz, pentru că zăpada de pe trotuar nu era curăţată în zonă, iar responsabilitatea ar putea aparţine celor care stau în zona accidentului.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite