Sibiu: Cât dai ca să câştigi 20 de mii de euro?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Felicitări aţi câştigat 20 de mii de euro! Aşa suna mesajul pe care mai mulţi sibieni l-au primit zilele trecute.

CITIŢI ŞI: Avocatul lui Gregorian Bivolaru: „A fost un dosar cu multe derapaje“

„Guru“ Bivolaru e liber să se integreze în absolut


Poliţiştii încă au deschis un dosar şi caută şarlatanii care încearcă să facă rost de bani, din înşelăciuni. Oamenii legii susţin că până în prezent trei sibieni s-au prezentat la sediul poliţiei pentru a depune reclamaţii, după ce, printr-un mesaj de tip „sms“ au fost anunţaţi că au câştigat premii cuprinse între 20 şi 30 de mii de euro.

Până aici, nimic nu i-a deranjat, doar că în mesaj era trecut şi un număr de telefon la care trebuiau să sune. Imediat ce sunau înapoi oamenilor le era pus în vedere un număr cont bancar, în care erau instruţi să „verse“ diverse sume de bani. Unii, creduli din fire, au făcut lucrul acesta şi doar după câteva zile şi-au dat seama că au fost păcăliţi. Au rămas fi fără sume destul de importante şi fără premiul pe care, credeau că l-au câştigat. Abia atunci au dat fuga la poliţie. „Informăm cetăţenii şi îi sfătuim să nu dea curs unor astfel de anunţuri întrucât nu sunt reale, sunt o formă de înşelăciune, odată depuşi banii în cont, cei care au transmis mesajul SMS nu mai pot fi contactaţi”, spune inspectorul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Oamenii legii îi caută acum pe autori, însă ancheta decurge destul de greoi pentru că, cel mai probabil, pentru a comunica, infractorii au utilizat cartele telefonice reîncărcabile, pe care ulterior le-au distrus.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite