Sibiu: Câştigătorul Festivalului de la San Remo 2009, în turneu în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Franco Midiri
Franco Midiri

Franco Midiri, laureatul Festivalului Melodiei de la San Remo din anul 2009, va susţine sâmbătă seara un concert special la Sibiu, concert care dă stratul unui turneu pe care cântăreţul îl va susţine în mai multe oraşe din România pe parcursul anului. Italianul se declară îndrăgostit de România şi spune că speră ca, până la sfârşitulturneului, să poată cânta şi o piesă românească.

După succesul înregistrat anul trecut la Festivalul Melodiei de la San Remo, cu piesa “E! Sai che cosa c’è”,, italianul Franco Midiri va susţine anul acesta un turneu care se va cuprinde 16 oraşe din România. Startul seriei de concerte se va da sâmbătă seara, cu un concert special programat la Sala Thalia, începând cu ora 19.00 şi se va încheia în luna decembrie, cu un mega concert în aer liber, în cadrul căruia interpretul îşi va lansa cel de-al patrulea album „ Am ales Sibiul pentru deschiderea turneului datorită ecoului pe care oraşul l-a avut în anul 2007, când a fost Capitală Culturală Europeană“, a declarat Franco Midiri. Preţul unui bilet la concertul de sâmbătă seara este de 25 de lei.

Vrea să înveţe româneşte
Acesta spune că, pe parcursul turneului său în România, publicul va avea ocazia să cunoască atât piesele care l-au consacrat , cât şi multe alte melodii ale artiştilor consacraţi italieni. „ Aş fi vrut să aduc şi o piesă românească, dar din păcate nu stăpânesc româna prea bine. Poate la finalul turneului, când voi lansa şi următorul album, voi fi pregătit”, a completat artistul.

În scop caritabil

Potrivit organizatorilor,  o parte din încasările de la concert vor merge la o asociaţie umanitară, a cărui nume urmează a fi anunţat în timpul spectacolului. De altfel, în toate concertele programate prin ţară, o parte din câştiguri vor fi îndreptate spre diferite acţiuni umanitare.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite