Sibiu: Cartea lui Jules Verne s-a vândut ca pâinea caldă(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Insula misterioasă" se distribuie cu ziarul "Adevărul"
"Insula misterioasă" se distribuie cu ziarul "Adevărul"

În ciuda gerului de afară, sibienii s-au trezit şi astăzi de la primele ore ale dimineţii, pentru a se asigura că fac rost de cel de-al doilea volum al romanului „Insula Misterioasă“, de Jules Verne, distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Hotărâţi să nu pierdă niciun volum din colecţia scriitorului, oamenii au luat cu asalt chioşcurile de ziare. „ Este o colecţie extrem de bună şi am zis că, dacă nu am avut-o în copilărie, măcar acum să fac rost de ea. Mi-am cumpărat întotdeauna cărţile de la «Adevărul» şi o să-mi cumpăr şi această colecţie. Venind săptămânal aici şi stând la coadă, mi-am făcut chiar şi prieteni printre ceilalţi cititori“, ne-a spus Livia Bulacovschi, în vârstă de 38 de ani. Considerând că cititul nu va putea fi niciodată înlocuit de internet sau televizor, şi sibianca Sanda Gârjoabă s-a aşezat în această dimineaţă la coadă, pentru fiice sa. „ Le cumpăr pentru fiica mea, Maria. Are 11 ani şi consider că la vârsta asta este foarte important să citească. Primul volum deja l-a terminat, iar acum l-a început pe cel de săptămâna trecută. O să am grijă să le cumpăr pe toate“, ne-a spus aceasta.

Miercurea viitoare, împreună cu ziarul „Adevărul“ se va distribui volumul „Steaua Sudului“, cea de-a patra carte din colecţia Jules Verne.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite