Sibiu: Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în râul Cibin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barbatul nu prezenta urme de violenta
Barbatul nu prezenta urme de violenta

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, nu a putut fi identificat. Poliţiştii sosiţi la faţa locului spun că nu există suspiciuni de omor.

CITITI SI

Cadavrul unui bărbat descoperit în curtea unui imobil din Sibiu

Macabra descoperire a fost făcută de un tânăr care trecea pe malul râului, în zona fabricii Independenţa. Speriat, tânărul a alertat imediat autorităţile. „ Am văzut o persoană jos, mi-am dat seama că este un om mort şi am sunat la Poliţie“, a spus Valentin Artenie.

Poliţiştii sosiţi la fata locului spun că, din primele cercetări, nu există indicii care să conducă spre o moarte violentă. „Am fost sesizaţi de către un tânăr asupra faptului că  în râul Cibin a fost văzut cadavrul unui bărbat. Acesta a fost scos de către colegii noştri de la Pompieri şi, din primele verificări, nu rezultă semne de violenţă sau alte indicii care să ne conducă la o moarte violentă. Se pare totuşi că omul putea să fie căzut din apropiere, dat fiind faptul că, cel puţin la nivelul feţei nu prezintă nicio urmă de violenţă. Cercetările sunt continuate“, a spus subinspectorul Cristian Chiş, din cadrul Biroului Investigaţii Criminale.

Bărbatul nu a fost deocamdată identificat, însă anchetatorii speră să afle cine este, pe baza numerelor de telefon pe care le-au găsit în buzunarul acestuia.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite