Sibiu: CSU a învins categoric pe Elba Timişoara la baschet masculin (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miskovic a bătut de unul singur pe Elba Timişoara
Miskovic a bătut de unul singur pe Elba Timişoara

Sibienii au controlat partida de la un capăt la celălalt şi s-au impus cu 89-77. Antrenorul Petricevic s-a supărat pe o parte din spectatorii care au stat în spatele băncii tehnice a bănăţenior.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DIN TIMPUL PARTIDEI CSU SIBIU - ELBA TIMIŞOARA

În faţa unei săli arhipline, cum nu au avut parte până acum în returul acestei ediţii de campionat, baschetbaliştii de la CSU Sibiu au învins cu 89-77 (24-22; 23-21; 20-13; 22-21) pe Elba Timişoara, în etapa a XIX-a din divizia A, echipă în faţa căreia nu a mai câştigat de două sezoane. Cel mai bun jucător de la CSU Sibiu a fost sârbul Miskovic, care a înscris numai puţin de 31 de puncte. La finele meciului antrenorul oaspeţilor a spus că vrea ca cei din conducerea echipei sale să ia atitudine faţă de atitudinea unor fani ai Sibiului. „Chiar dacă meciul a fost la discreţia echipei gazdă vreau să spun că nu este uşor de jucat la Sibiu. Respect tot ce face Sibiul în baschet, dar nu exagerez că minim 3 victorii ale acestei echipe se datorează şi unei presiuni a acestui public de aici”, a spus acesta. De partea cealaltă tehnicianul sibienilor, Darnell Clavon, s-a arătat satisfăcut de echipa sa. „Am jucat bine. Toţi jucătorii au evoluat excelent. Se poate spune că azi a fost meciul lui Miskovic”, a spus acesta.

Jucării pentru copii defavorizaţi

CSU Sibiu a demarat oficial şi campania de strângere de jucării pentru copii defavorizaţi. Acestea se pot depune într-o urnă special amenajată la intrarea în Sala Transilvania. Campania va continua până la finele actualei ediţii de campionat de baschet masculin.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite