Sibiu: Bolizi din Marea Britanie şi Austria la Offroad Trophy 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Xperience Romania împreună cu 4x4 Tours LilaQ Germania organizează în perioada 01.05-07.05.2010 evenimentul ‘’Sibiu Offroad Trophy 2010’’, ediţia I ‘’GPS CHALLENGE’’.

CITEŞTE ŞI:

Oborul s-a umplut de rable din Vest - mașinile scumpe se dau de acasă

 La start se vor alinia 25 de echipaje cu autoturisme de teren din Germania, Austria, Polonia, Anglia şi Ungaria. Concurenţii îşi vor testa abilităţile de orientare în teren folosind hărţi şi echipamente GPS pe trasee forestiere din împrejurimile Sibiului.

Evenimentul va debuta sâmbătă 01.05.2010 în parcarea la ‘’Pensiunea Dumbrava’’ între orele  12.00-15.00. Pe perioada celor 7 zile echipajele vor campa la ‘’Pensiunea Nora’’ din Valea Sadului şi ‘’Complexul Crăciuneasa’’ din Munţii Cindrel. Traseele vor străbate zona Păltinişului şi Râul Sadului. În funcţie de condiţiile meteorologice, traseele pot fi de la grad de dificultate mediu la grad de dificultate ridicat, ocazie cu care cei mai experimentaţi dintre participanţi işi pot dovedi abilităţile tehnice dobândite în curse de talie europeană gen ‘’Raliul Dresden – Breslau’’. Printre aceştia se numără Jork Neese, Jürgen Hellgeth, Chris Wieland, Martin Hähle,  toţi multiplii câştigători ai cursei mai sus menţionate.

Sfârşitul evenimentului se va desfăşura în aceaşi locaţie din Sibiu în data de 7 mai, între orele 16.00-18.00. Petrecerea de sfârşit va avea loc în ‘’R&B Club’’.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite