Sibiu: Blatist ucis de personalul de Porumbacu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul nu avea acte asupra lui
Bărbatul nu avea acte asupra lui

Deşi puţine trenuri mai trec prin Gara Sibiu, tocmai fostul personal de Braşov, care circulă acum doar până la Porumbacu de Jos a făcut o victimă, aseară.

Un bărbat care s-a grăbit să urce în personalul ce se pusese în mişcare la ora 19.10, s-a împiedicat în fuga lui spre tren, s-a dezechilibrat şi a ajuns sub garnitură. Potrivit unui alt călător aflat pe peron la linia 3 când s-a întâmplat tragedia, acesta a apucat să se prindă de bara vagonului dar tot a ajuns sub tren. „Trenul pleca, a fugit să urce în el şi s-a împiedicat. L-a tras dedesubt, iar după ce a trecut trenul, l-am văzut între şine” a declarat martorul care a văzut cum trenul l-a sfârtecat pe călătorul neatent.
Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au acoperit cadavrul cu o pânză şi au aşteptat sosirea criminaliştilor şi a legiştilor. Când au descoperit trupul zdrobit de tren, legiştii s-au mirat de poziţia ciudată a trupului bărbatului de aproximativ 30 de ani. „Are şira spinării ruptă” a spus unul dintre criminalişti, în timp ce fotografia cadavrul. 
Deşi l-au scotocit prin buzunare, criminaliştii nu au găsit niciun document care să le dezvăluie identitatea vitimei, ci doar o unghieră, şerveţele folosite, un prosop şi un leu. Tânărul avea pe el două perechi de blue jeansi şi deasupra puloverului negru, o salopetă albastră. Cine poate da relaţii este rugat să sune la 112.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite