Sibiu: Bărbatul tăiat de tren, neînmormântat de o lună de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a murit pe 11 decembrie anul trecut după ce a căzut sub roţile trenului în care voia să urce nu a fost încă înmormântat. El este ţinut la morgă până când i se va stabili identitatea.

Pe 11 decembrie 2009, în gara din Sibiu un bărbat a cărui identitate nu a fost stabilită până în prezent a fost victima unui accident feroviar. El a încercat să se urce în tren din mers dar nu a reuşit şi a alunecat pe şine. Bărbatul a decedat pe loc. El nu avea acte de identitate asupra lui şi nimeni n-a putut oferi informaţii despre acesta. Poliţiştii sibieni fac apel la toţi cei care ar putea să-l cunoască.

Vârsta lui este de aproximativ 25-35 de ani, are 1,70 metri înalţime, o greutate de  70-79 kilograme, păr şaten inchis, ondulat, atletic, maxilar pătrăţos, ochi căprui, culoare pielii albă. Nu prezintă semne particulare.

Bărbatul purta o geacă din tercot cu fermoar, de culoare albastră  cu dungi albe la mâneci, pulover de culoare verde, cămasă de blue-jeans albastră, pantofi mărimea 42, de culoare neagră, cu şiret. 

Cei care pot oferi informaţii cu privire la identitatea acestui bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite